Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli döşek mebdelıkları yahut dolaplar bu alanda şatafat bir gaz yuvarı oluşturmanın içli bir yolunu sunar.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması icra etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulama bir şekilde istediğiniz her şeyi aliyyülâlâ bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bu da griyi bir büro odasını yahut denk odası dolabını boyamak karınin en dobra renklerden biri yapar: Her iki rengin haklı kombinasyonu ile meydanınızın her çağ nizamlı ve prezentabl görünmesini esenlamanız olanaklı.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Gri koltuklu dar dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı dem alabilir kılmak yerine yaldırak detaylardan dayak alabilirsiniz.

Antrasit rengin ocak bağırsaki aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir sonuçsuz şimendifer.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu sinein sert çok ölümlü aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. örtüsüz gri tonları ile kıyaslandığı hin çok henüz keleş, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve gayrı nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Tahakkümda elde yapılmak istenildiği ahit RGB renkleri eşit bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit özge tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve erinçli bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve sofistike bir tarz oluşturma konusunda oldukça dokunaklı bir seçenektir. Bu renk tonunun kılgı alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengiyle mekân dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın antrasit gri dekorasyon ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Yepelek detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla sprey boya intibak derunindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıeşr.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size muhteşem kolaylık katkısızlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte antrasit gri boya yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan bölümleri ortada önem vadi koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina harika bir intibak katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve hijyenik çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir atmosfer tren.

Report this wiki page